Učlani se
DDI

Društvo distrofičara Istre

Società distrofica istriana
Nazovite nas: +385 52 217242 | Pišite nam: | Radno vrijeme: pon - pet 8 - 16
Učlani se
15.studeni 2021.
Melisa Osmanović i Hanna Burić koordinatorice volontera
Melisa Osmanović i Hanna Burić sudjelovale na edukaciji 'menadžment volontera u organizacijama osoba sa invaliditetom'

Melisa Osmanović i Hanna Burić, kao predstavnice Društva, sudjelovale su na edukaciji "Menadžment volontera u organizacijama osoba s invaliditetom" koja se održala u dva modula u prostorima Udruge slijepih Istarske županije. Prvi modul se provodio 20., 21. i 22.10. 2021. godine a drugi se provodio 27., 28. i 29.10. 2021. godine.

Kroz edukacije se radilo na vrlo interaktivan, radionički način. Metode rada bile su uglavnom grupni rad, rad u parovima te individualni rad, uz kombinaciju prezentiranja teorijske podloge i iskustava iz prakse od strane voditeljica.

Krajnji ishod edukacije su usvojena znanja i vještine potrebni za uspostavu kvalitetnih i održivih volonterskih programa.
Edukaciju "Menadžment volontera u organizacijama osoba s invaliditetom" izvodi Volonterski centar Istra, u sklopu programa "Inovativnim oblicima volontiranja do razvoja novih kompetencija" čiji je nositelj Udruga slijepih Istarske županije, a sufinanciran je sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Nakon sudjelovanja u oba modula, Melisa Osmanović i Hanna Burić su dobile potvrdu o završenoj edukaciji za koordinatore volontera.

Čestitamo.