Učlani se
DDI

Društvo distrofičara Istre

Società distrofica istriana
Nazovite nas: +385 52 217242 | Pišite nam: | Radno vrijeme: pon - pet 8 - 16
Učlani se

Obilježavanje bitnih datuma za OSI

Obilježavanje bitnih datuma za OSI

Europski tjedan mobilnosti

16. rujna 2021. godine, povodom Europskog tjedna mobilnosti, na Trgu Portarata, u vremenu od 09:30 do 11:00 sati, dali smo svoj doprinos u provedbi programa Europskog tjedna mobilnosti u organizaciji Grada Pule. Akcija se provodi s ciljem osvješćivanja i senzibiliziranja pučanstva Grada Pule i edukacije na podizanju svijesti o potrebama i mogućnostima mobilnosti osoba sa invaliditetom.

 
Obilježavanje Europskog tjedna mobilnosti na pulskoj Portarati

Svim zainteresiranima smo prezentirali ortopedska i ostala pomagala koja članovi našeg Društva, ali i ostale osobe s invaliditetom koriste i upotrebljavaju kako bi bili što mobilniji. Dijelili smo letke i materijale u kojima su predstavljene aktivnosti i rad Društva distrofičara.

 

Hvala Gradu Pula što su nam omogućili da budemo dio bogatog programa tijekom trajanja ovogodišnjeg EU tjedna mobilnosti (16.09.-22.09.2021.).Obilježavanje dana oboljelih od NMB

21. svibnja 2021. godine obilježili smo Nacionalni dan oboljelih od neuromuskularnih bolesti na Portarati u Puli.

 

Cilj obilježavanja je kontinuirano senzibiliziranje javnosti i predstavnika lokalne zajednice o potrebama i problemima osoba s invaliditetom.

 

Pučanstvu Grada Pule i ostalim zainteresiranima upriličili smo izložbu specijalnih vozila našeg Društva, ali i ortopedskih i ostalih pomagala koje koriste članovi našeg Društva.

Obilježavanje Nacionalnog dana oboljelih od neuromuskularnih bolesti na pulskoj Portarati

Smisao akcije je osvješćivanje i senzibiliziranje šire društvene zajednice u smislu edukacije na podizanju svijesti o potrebama i mogućnostima osoba s invaliditetom, osoba oboljelih od mišićne distrofije – neuromuskularnih bolesti.

 

Hvala svima koji su sa nama obilježili "naš" dan.