9. SIMPOZIJ DISTROFIČARA ISTRE - USUSRET ZDRAVLJU, 2012.

9. simpozij distrofičara

20.-22. studenog 2012. godine u Hotelu Park Plaza Histria u Puli održan je 9. simpozij distrofičara Istre ''Ususret zdravlju 2012.'', pod pokroviteljstvom Istarske županije i Ministarstva zdravlja, domaćin simpozija bio je Grad Pula, generalni sponzor simpozija već devetu godinu za redom bila je Puljanka d.d. iz Pule, dok je Zlatni donator bila Ortopedija Bauerfiend iz Pule. Zlatni Partner 9. simpozija bio je Arenaturist d.d. iz Pule, a u organizaciju i provedbu simpozija po treći puta uključio se i HAK – Hrvatski autoklub.

pogledaj više

 

8. SIMPOZIJ DISTROFIČARA ISTRE - USUSRET ZDRAVLJU, 2011.

8. simpozij distrofičara

722 sudionika, od toga 314 zdravstvenih djelatnika (104 fizioterapeuta, 142 medicinske sestre – tehničari, 47 liječnika, 18 psihologa, 2 radna terapeuta i 1 primalja) i 104 osobe stalno stacionirane u hotelu sva tri dana simpozija, dio su 8. simpozija. 17 vrhunskih izlaganja (24 izlagača) i sve slušače simpozija bodovalo je 6 Hrvatskih komora od interesa za oboljele od mišićne distrofije – neuromuskularnih bolesti - Hrvatska liječnička komora, Hrvatska komora medicinskih sestara, Hrvatska komora primalja, Hrvatska psihološka komora, Hrvatska komora fizioterapeuta i Hrvatska komora zdravstvenih radnika.…

pogledaj više

 

7. SIMPOZIJ DISTROFIČARA ISTRE - USUSRET ZDRAVLJU,  2010.

6. simpozij distrofičara

Samo u zdravstvenom dijelu simpozija (srijeda 27. listopada) registrirano – upisano je  649 sudionika, od toga 258 zdravstvenih djelatnika (91 fizioterapeut, 121 medicinska sestra – tehničar, 35 liječnika i 11 psihologa), dok su 124 osobe bile stalno stacionirane u hotelu sva tri dana simpozija.…

pogledaj više

 

6. SIMPOZIJ DISTROFIČARA ISTRE - USUSRET ZDRAVLJU,  2009.

6. simpozij distrofičara

Simpozij započeo je 10. studenog 2009. godine predstavljanjem specijalnih namjenskih mobilnih telefona za osobe s invaliditetom 'EMPORIA', tvrtke Zaslon iz Zagreba i izlaganjem Dr. Stanislave Laginja iz Rijeke na temu primjene aromaterapije kod osoba oboljelih od neuromuskularnih bolesti, nakon čega je uslijedila dvosatna pokazna radionica i učenje pripreme aromaterapije individualno, ali i pokloni…

pogledaj više

5. SIMPOZIJ DISTROFIČARA ISTRE - USUSRET ZDRAVLJU,  2008.

Službeni dio simpozija započeo je 11. studenog u 16.00 sati svečanom redovnom izvještajnom Skupština Društva i predstavljanjem rada Zadruge osoba s invaliditetom Istarske županije (upravitelj gospodin Josip Brkljača) i Sindikata osoba s invaliditetom Hrvatske (predsjednica gospođa Ivana Ilić).

pogledaj više

 

4. SIMPOZIJ DISTROFIČARA ISTRE – USUSRET ZDRAVLJU 2007.

Peroj, Hotel Villa Letan, 11.-13. prosinac 2007. Godine

 

POKROVITELJI SIMPOZIJA

Istarska županija

Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi

GENERALNI SPONZOR SIMPOZIJA

PULJANKA d.d.

DOMAĆIN SIMPOZIJA

GRAD VODNJAN

 

 

Od 11.-13. prosinca 2007. godine u Hotelu Villa Letan u Peroju održan je 4. simpozij distrofičara Istre ''Ususret zdravlju 2007.'', pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi i Istarske županije. Domaćin simpozija bio je Grad Vodnjan, dok je generalni sponzor simpozija već treću godinu za redom bila Puljanka d.d. iz Pule.

 

 

3. SKUPU DISTROFIČARA ISTRE – USUSRET ZDRAVLJU 2006.

održao se od 23. - 25. studenoga 2006. u Hotelu Arcus u Medulin.

 

 

S U P O K R O V I T E L J I S K U P A

Istarska županija

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti

Gospođa Jadranka Kosor

S L U Ž B E N I S P O N Z O R S K U P A

Puljanka d.d.

D O M A Ć I N S K U P A

Općina Medulin

 

Jedna od važnijih zadaća našega Društva u 2006. godini bila je organizacija je i provedba „3. SKUPA DISTROFIČARA ISTRE – USUSRET ZDRAVLJU 2006.“, u Medulinu, Hotel Arcus, 23.-25. studeni 2006. godine.

Na skupu se putem vrhunskih stručnjaka – predavača (doktora fizijatra, neurologa, pulmologa, ortopeda, internista, psihologa) provela edukacija u svrhu poboljšanja rehabilitacije i kvalitete življenja naših oboljelih članova.

 

Klikom na link arhive 3. i 4. skupa distrofičara Istre možete pogledati ili preuzeti datoteku s detaljnijim informacijama i fotografijama s događaja.

 

Vidimo se na 5. simpoziju distrofičara Istre ''Ususret zdravlju 2008.''

 

Vodič za OSI u IŽ

vodić za osi Istarske županije